6 april 2013

Om Selenas kommande album"Hon ville aldrig baktala honom (justin),"  berättar Gomez producent för MTV News om att arbeta med MTV Movie Awards artist.

Selena Gomez håller det ljust på hennes nya album, som släpps i sommar. Så om du väntade att få höra en hel del hjärtskärande hänvisningar till hennes förhållande till Justin Bieber, tänk om.

Gomez klargjorde under inspelningen att hon ville hålla ämnet positiv. Jason Evigan, en halv produktionen laget Suspex, öppnas för MTV News om att arbeta med henne på albumet, inklusive den läckta låten
"Rule the world."

"Hon ville inte riktigt v tala om Justin grejerna för mycket i hennes musik", sade han i MTV Movie Awards. "Hon ville inte baktala honom. Hon ville aldrig skriva sånger om honom. "

Fans antog att hon sjöng om hennes tidigare flamma på "Rule the World", men det var inte Gomez avsikt. "Och jag tror det är därför det är roligt" för låten "Rule the World" lät som den var skrivet om det. Och jag tror att hon var upprörd över det eftersom hon inte ville skriva en sång om "Du krossade mitt hjärta."
"Hon vill vissa för flickor att inte gå runt och vara ledsen och tänka på killar de killar krossa ens hjärta. Hon är super upplyftande, positiv, fantastisk person som är, andligt, hon är verkligen stark. Och hon är en riktigt cool tjej. Jag tror hon kommer att ha ett fantastiskt år framför sig. "
Evigan  hjälper inte bara Gomez övergången till nästa steg i sin karriär, men också med Disney-stjärnan Demi Lovato, som arbetar med henne singeln "heart attack."

"Det är svårt eftersom du vill skriva låtar som 15-åriga flickor kommer att fortfarande vilja lyssna på, men du vill också skriva låtar som flickor i college och människor som är i tjugoårsåldern kommer att vilja höra", sade han.
"Så de är de svåraste låtarna att skriva eftersom de inte kan vara för cheesy men de kan inte vara alltför allvarligt."

Tills fansen får höra Gomez album i sin helhet, kan de förbereda sig  genom att kolla in 2013 MTV Movie Awards den 14 april, där hon kommer att utföra sin Stargate-producerade singeln,  ”Come and Get It.”  Hon släppte nyligen texterna från utgåvan, där hon blir flörtig och sjunger: “I’m not too shy to show you I love you/ I got no regrets/ So baby whenever you’re ready/ When you ready come and get it.”

Bara dagar innan Selena intar scenen på Movie Awards, kommer hon ha premiär på låten på Ryan Seacrests radioprogram April 8.

-http://smg-news.tumblr.comInga kommentarer :

Skicka en kommentar

Här kan ni kommentar om inlägget! Allt kränkande eller elakt tas bort.