10 april 2013

Byta blogg?

Hej allihop!
Vi har ett problem med bloggen!
Som ni säkert ser så är designen konstig och man ser inte hela headern för inläggen täcker för. Det är så att man inte kunde se länkarna så jag skulle fixa det men istället så ställdes hela designen tillbaka till grundtemat. Och när jag ville ändra tillbaka till designen vi hade märkte jag att blogger har uppdaterat design sidan. Så nu är det som på blogg.se. Och jag förstår inte hur man gör med koderna. Alltså kan vi inte fixa designen eller kommande designer. Jag fick även reda på att blogger kommer läggas ner i augusti. Så vi funderar på att byta blogg. Men problemet är att vi har ett par internationella läsare som vi säkert kommer förlora. Och en del av er kommer kanske också sluta läsa bloggen eller inte följa med till den nya. Så vi vet att om vi fortsätter här kommer designen se konstig ut och om ett par månader kommer bloggen raderas automatiskt, men om vi byter kommer vi förlora flera läsare. Så det är ett svårt beslut att ta! Och med tanke på att bloggen vart igång i snart 2 år så känns det inte bra att slänga bort allt! Men vad tycker ni? Ska vi ha kvar bloggen eller ska vi byta blogg. Om vi byter så blir det bloggplatsen eftersom det är lätt att hantera designen där och mobil blogga. Så det blir nog bättre uppdatering... Men kommentera vad ni tycker!
Kram Sara

8 kommentarer :

 1. Jag följer med er, tycker det är en jätte bra blogg och era trogna läsare borde följa med er också. Läser minst en gång varje dag.
  Det är ju bättre att börja byta nu, istället för att byta helt tvärt i augusti.

  SvaraRadera
 2. Byt till bloggplatsen och ha kvar den! Läser den här bloggen varje dag och älskar den!

  SvaraRadera
 3. snälla byt till bloggplatsen, tycker bloggen är jätte bra och skulle vara ledsen om den inte finns mera!!! :'(

  SvaraRadera
 4. Byt till bloggplatsen. Jag tänker fortsätta läsa denna bloggen. Men om ni ska byta till bloggplatsen så måste jag varna er att den finns en annan blogg som heter sellyg92 på bloggplatsen så då måste ni byta namn också. Men glöm inte länka nya bloggen heller ;)

  SvaraRadera
 5. Jag kommer självklart fortsätta läsa för jag älskar er blogg, så byt till bloggplatsen! Det är mycket bättre!

  SvaraRadera
 6. Era mest trogna läsare kommer stanna om ni byter! Sen kan ni ju alltid byta till bloggplatsen för där är det väldigt lätt!

  SvaraRadera
 7. Flytta och stanna kvar! Älskar er blogg <3

  SvaraRadera
 8. Jag tycker att ni ska byta till bloggplatsen så fort som möjligt! Det finns redan en som heter sellyg92 på bloggplatsen men det bloggen har inte uppdaterats på ett år! Så ag tycker att när ni byter att den kanske kan heta sellyyg92!

  SvaraRadera

Här kan ni kommentar om inlägget! Allt kränkande eller elakt tas bort.