3 mars 2013

Selena var inte på med och firade justin..


Justin Bieber hade sin 19-årsdag den 1 mars.Han firade det genom att hålla en fest på London Cirque du Soir klubb. Biebs såg fram emot en rolig kväll, särskilt eftersom detta skulle vara hans första vuxna födelsedagsfest. 
Flera klubbar rapporterade att födelsedagsfest hade förstört på grund av ett problem i klubben. Säkerhet på Cirque du Soir så att en av justins vänner var en mindreåring r. Jaden Smith var gäst som inte kunde komma in i klubben eftersom han är bara 14 år gammal. Ett argument blev mellan Justin och klubbens säkerhet. 
Justin lämnade sedan klubben med sina vänner för att ha en festa på hans hotell. Han twittrade till sina fans att detta var hans värsta födelsedag någonsin. Istället köpte de mat ifrån mcdonalds och tog med sig det till hotellet.
Detta är vad Justin vill att vi ska tro som orsak att han lämnade festen. Den verkliga orsaken är att Selena Gomez var frånvarande från festen. Justin och Selena hade en på och av förhållande  tills de splittrades på nyårsafton.
 Efter upplösningen Justin berättade till Billboard magazine att han inte lycklig just nu. Han så att Selena har gått framåt utan honom och inte är ledsen alls. 
Hon gjorde det kristallklart att den här gången är det över för gott. Selena postat en bild av sig själv på Twitter hatt från Justins hemstad i Kanada. Hon såg glad och bra och har roligt med sina väninnor. En vän till Selena sa Hollywood Life "Hon kastas bort mycket av hans grejer och hon vill inte det eftersom han är en lögnare och behandlade henne illa. Hon är gjort och inte vill ha honom längre. Hon har gått vidare och har glömt han totalt"Detta kan ha varit kanske en av orsakerna men jag har också hört andra saker som hände den natten. men selena får väl välja själv om hon vill gå på festen eller inte tycker jag. Det är dags att gå vidare tycker jag...

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Här kan ni kommentar om inlägget! Allt kränkande eller elakt tas bort.