12 mars 2013

Selena och Justin tillsammans?

Spring Breakers stjärnan sägs överväga att ge ex-pojkvänen en andra chans, efter utgången av den två år romantik i december, men bara om uppdelningen börjar påverka hennes karriär. Enligt insiders Gomez är väl medveten om vad dejting Bieber gjorde för hennes profil och om hon inte kan göra det själv är villig att ge sitt romantik en andra chans.

"Selena älskade att vara i kändis scenen när hon var med Justin, det var bara en helt annan nivå," en källa berättade HollywoodLife.

Hennes demokrati nya roll i Spring Breakers har verkligen drabbat rubriker, men om filmen inte är en framgång, skulle Bieber vara tillbaka på. Detta skulle komma som välkomnade nyheten att Justin mamma Pattie Mallette som sägs vara desperat att se paret tillsammans igen.


"Selena otroligt är jordnära  och mycket mogen för en så ung", en källa till The Mirror.

"Hon var en utmärkt, lugnande inflytande på Justin och stod inte för någon av hans dumheter. Hon är också en lika stor stjärna som honom vilket innebar att det inte fanns någon ego med någon av dem."

Att åka på de hävdade: "Hans mamma Pattie har varit avgörande för att försöka återförena paret och berättade Justin att nå ut med alla problem han haft för sent, var Selena en av de första att komma i kontakt och erbjuda sitt stöd..

"Förhoppningen är att de kommer att möta upp någonstans tyst inom de närmaste tre veckorna. Båda har användning av en privat jet så avståndet inte är ett problem."
Låter som en återförening skulle kunna vara bra för båda sina karriärer.


Vad tror ni är detta ryktet sant eller inte??

(btw vet att översättningen är dåligt)

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Här kan ni kommentar om inlägget! Allt kränkande eller elakt tas bort.