13 mars 2013Selena Gomez gör rundor på SXSW musik, film + Interaktiva Festivalto för att marknadsföra hennes senaste film "Spring Breakers." Och ännu en gång, har Gomez stil fått oss vimla. Selena Gomez ger oss alla en lektion i hur man bär vårens trender. På söndag, blåste hon oss bort i en blommig topp och hög midja pennkjol och igår, she killed it again.
Den här gången slog Texas-födda före Disney-stjärnan röda mattan i en seafoamcutout klänning från New York-baserade designduon, Cushnie et Ochs. Seafoam (även känd som mynta-slash-robin-ägg-blå i varje dag språkbruk) gjorde många ett framträdande på våren 2013 landningsbanorna. Inte bara är ljusblå nyans ett tecken på att våren är på väg, men det kompletterar Gomez 'oliv hudton.
Gomez är inte blyg om att sätta trender:
Hon arbetar också utskärningar som ett proffs. Liksom söndag hud-visande look belyser Gomez bara en tum eller så av huden och balanserar det med en värdig knälång fåll och nakna pumpar.
Vi kan dock inte säga denna look är perfekt. Liksom Anne Hathaways Oscars klänning, är Gomez ett offer för alltför spetsiga pilar i bysten. Vi är bara tacksamma att uttagen och underbara färgen på denna klänningen är det som först fångade vår uppmärksamhet.

-smg-news.tumblr.com

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Här kan ni kommentar om inlägget! Allt kränkande eller elakt tas bort.