26 februari 2013

Mer angående Selena och Gucci!!

Jag har sett att många av er kära läsare vill veta lite mer om det var nått mellan Selena och Gucci så jag har letat och hittat lite nytt om dem:

Selena Gomez har enligt henne "aldrig ens träffat" Gucci Mane rapparen, som Perez Hilton hävdade att selena har  trasslat till med på inspelningen av "Spring Breakers" under helgen, medans hon då var tillsammans med, nu ex-pojkvän Justin Bieber. Alltså om hon har varit otrogen.

Det har förekommit flera anklagelser om att "pojkvän" star inte var trogen brunett medan de var tillsammans, men det är den första fusk påstående mot "Wizards of Waverley Place" stjärna.

Enligt HollywoodLife hävdade en insider som Gucci tillbringade timmar inne Selena trailer: "Vi tyckte det var [udda] att hon var där med [Gucci]. En gång [producenterna] skickade säkerhet att se till att hon var OK. "

Den före Disney-stjärnan spelar högskolestudent Tro i filmen, medan Gucci spelar Archie, en skuggig fredlös. Det verkar som rappare agerar färdigheter inte behövde sträcka för långt för rollen - i verkliga livet, har han tidigare åtalats för mord, men anklagelserna senare föll även om han har tjänat tid bakom galler för en grov misshandel övertygelse

En nära person ryktade,  som har  arbetat som produktionsassistent på inspelningen, sa: "Det nästan blev ett skämt, [en annan anställd] sade [till Gucci]" Se upp eller jag säger Justin [Bieber]. "[Gucci] var som "F * ck att lil N ****."

Men påståenden har helt förnekats av en källa nära Gomez som hävdar paret "aldrig ens träffat," medan filmen höll på att filmas, Gossip Cop rapporter. 

Så kära selenators nu kan ni pusta ut det är inget och var inget mellan dem.. :))
Bara så ni vet så anklagade vi inte att hon var otrogen. Ibland tar vi upp nyheter som vi ser och handlar om Selena. Det betyder inte att det är sant eller att vi tror det. Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Här kan ni kommentar om inlägget! Allt kränkande eller elakt tas bort.