8 januari 2013

Spring Breakers kommer visas på Göteborgs film festival



Spring Breakers kommer att visas på Göteborgs Film Festival som pågor mellan den 25 januari till den 4 februari. Programmet kommer att släppas på festivalens hemsida imorgon. På lördag släpps biljetterna till filmen.
Moviezine.se skrev:
"#GIFF13 - Häng med på äventyr på Stilla havet, vilda amerikanska skolfester eller till 1600-talets Holland, utan att behöva lämna Göteborg.

Det drar ihop sig till filmfest på västkusten! I väntan på elva dagar fyllda av galapremiärer, seminarier och filmupplevelser från världens alla hörn har vi på MovieZine lusläst programmet och kan presentera lika många heta tips:
Spring Breakers
Vad vore en filmfestival utan några riktigt märkliga filmupplevelser? James Franco, Vanessa Hudgens och Selena Gomez har huvudrollerna i en komedi som Viktor Jerner beskrivit som "en enda lång fest som under 90 minuters tid bara flippar mer och mer". Det missar vi inte."

Källa: breakingfree.se och moviezine.se och selenaforever


2 kommentarer :

  1. När kommer den på bio?

    SvaraRadera
  2. Ett tips till dig som sköter denna fanblogg är att ladda upp bilderna du lägger upp på bloggen på Photobucket.com eller liknande. Då blir det inga problem om t.ex JJ tar bort bilderna från sin hemsida. Många gillar heller inte att man bara kopierar bildlänken och använder den på sin blogg eller hemsida.

    GIFF har uppdaterat sin hemnsida nu och "Spring Breakers" kommer visas 3 ggr under festivalen, dock måste man vara minst 15 år för att gå på festivalen.

    SvaraRadera

Här kan ni kommentar om inlägget! Allt kränkande eller elakt tas bort.