20 januari 2013

Selena sjöng 13 låtar på konserten

  1. Round and Round
  2. A Year Without Rain
  3. Rock God
  4. I Knew You Were Trouble (Cover)
  5. Bang Bang Bang
  6. Dream (Cover)
  7. Ho Hey (Cover) Ft. Nat and Alex Wolff
  8. Hit The Lights
  9. Cry Me A River (Cover)
  10. Baby One More Time (Cover)
  11. Who Says
  12. Naturally
  13. Love You Like A Love Song

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Här kan ni kommentar om inlägget! Allt kränkande eller elakt tas bort.