23 januari 2013

Taylor Swift + SkrillexI New York - Selena Gomez sjöng en låt av sin vän Taylor Swift, på sin UNICEF konsert i lördags, "I Knew You Were Trouble" framför den intima folkmassan.
Men Swift inspirationen slutar inte där. Gomez berättade för MTV News att Taylor har varit med och hjälpt Selena för hennes kommande "berätta-allt" album.
"Taylor inspirierar mig - inte bara i musiken, utan i allt hon gör", sa Gomez. "Hon är en så otrolig person". Förutom hennes bästis får Gomez också idéer från en annan genre av musik: EDM*
"Skrillex var en stor inspirationskälla eftersom att hans musik är med i 'Spring Breakers' så att vara en del av det och titta på 'Spring Breakers' tusentals gånger genom festivaler och sånt. Man gillar det", berättade Gomez, som lovade att dela hennes olika berättelser på det kommande albumet. "Så jag typ 'Jag skule kunna använda något i den stilen."
Tyvärr hann inte Skrillex samarbeta med Selena - som släpper sin första singel i mars - på hennes album eftersom han antydde på Twitter "att han gör sin egna grej" och hans kommande album är i mycket annorlunda stil.

-seleanforever

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Här kan ni kommentar om inlägget! Allt kränkande eller elakt tas bort.