15 december 2012

selena i tårar efter att Justin umgås med hennes ex nick Jonas

Selena Gomez kan se sitt förhållande med Justin Bieber som på bättringsvägen, men han förrådde henne på ett sätt som gjort att hon fått tänka igenom hela deras relation!

HUR DRAMAT STARTADE

Selena, 20, fick lite chockerande nyheter om 18-åriga Justin och hennes ex, 20-åriga Nick Jonas. En mycket nära vän till Selena säger till HollywoodLife.com att Selena var förkrossad över att höra om deras senaste kväll tillsammans.

"Justin och Nick Jonas hängde hela natten (13 december), " sa vår källa till oss i dag. "Selena grät över det. Han svarade inte ens på hennes samtal när hon fick reda på det och ringde upp honom. "

JUSTIN OCH NICK SKRÖT OM SIN TID TILLSAMMANS

Samtidigt twittrade båda killarna om deras tid tillsammans som om det inte var en stor sak.


"I studion ikväll arbetar på akustiska albumet... hade några fasta ping pong matcher men... fortfarande #pingpongchampion," twittrade Justin tidigt den 14 december.

Nick tog också till Twitter den 13 december för att skriva, "spelade precis med @justinbieber i Ping Pong. Blev tvåa båda gångerna, men han är pingping mästare. #Igotyounexttime:) "

SELENA ÄR FORTFARANDE LEDSEN ÖVER UPPLÖSNINGEN MED NICK

Även om de avslutade saker gemensamt, var Selena förkrossad över sin 2010 split up med Nick, rapporterar PEOPLE.

"Det är aldrig roligt att gå igenom ett uppbrott," sa en källa till tidningen. "Men Selena har många vänner hon lutar sig mot för stöd."

VÄNNER VILL ATT HON SKA SLÄPPA HONOM

Selena's kompis berättade att hon definitivt tror att det är dags för dem att avsluta deras förhållande.

"Det är därför de måste göra slut," sa vännen. "Hon försöker verkligen och hon är förtvivlad. Det fungerar inte."

- Hollywoodlife.com


1 kommentar :

  1. Asså Ni kopierar verkligen från Justindrewbieber.blogg.se, varje inlägg om justin och selena som finns i den här blogget finns i den där bloggen, exakt samma bild och text , inget illa menat jag gillar selena, men vem är det som skriver vad DÅ ??????????<3 (:

    SvaraRadera

Här kan ni kommentar om inlägget! Allt kränkande eller elakt tas bort.