11 september 2012

Svar på tal x8Fråga/kommetar:

Hon är skit dålig. Denna flicka gör allt för att bli så känd som möjligt. Demi lovato är såå mycket bättre än Selena, men folk väljer såklart utseendet förre talang. Selena sjunger så dåligt live, men ändå gillar folk henne, tro mig typ hälften av dom som gillar henne är för hennes utseende. Demi är så större förebild för människor, allt som hon har gått genom, hon har hjälpt så många genom sina budskap. Men Selena vad är hon? ja jag vet hon var "fattig" och hade det svårt när hon var mindre, men tro mig så många kändisar var fattiga och hade det svårt. men Selena hade det så bra genom tonåren, hon blev ihop med världsstjärnan Justin. ja då blir hon såå mycket mer kändare. något som Demi inte hade i tonåren. PS. jag hatar inte Selena, men det stör mig att hon får mer uppmärksamhet när så många andra är bättre än henne. Selena är en bra skådespelare, och det borde hon hålla sig till, inte sång. Hon använder autotune på alla sina låtar. Det är inte bara Demi jag menar nu. Menar flera på Svar på tal x18
Anonym

svar:
Okej vad försöker du säga med att hon gör allt för att bli känd? Vad är det hon gör? Alla vet om att Selena inte gillar att vara i fokus så mycket och vara nära paparatzzi så jag förstår inte redigt vad du menar där? Och vi har alla åsikter om saker och ting du kanske tycker att Demi är bättre medans andra tycker Selena, och jag är rätt säker på att de inte går efter utseende för Demi är en väldigt vacker tjej precis som Selena. Som jag sa alla har olika åsikter och jag och många fler tycker inte att hon sjunger dåligt live hon kanske inte har den starkaste rösten men jag tycker Selena sjunger jätte fint. Jag tycker att både Selena och Demi är bra förebilder på olika sätt, visst Demi har gått igenom mycket men det betyder inte att hon automatisk är en bättre förbild för det. Och jag tycker att Selena är en jätte bra förebild vilket jag är säker på att många andra gör också. Selena har inte haft det så enkelt med att vara Justin´s flickvän precis, hon har fått överdrivet mycket hat, dödshot och massa annat som hon inte förtjänar. Och nej Selena har inte bilvit mycket mer kändare pågrund av Justin, Selena var känd långt före Justin och behöver inte honom för att komma någon vart. Du kanske inte tycker hon borde hålla sig till sång men Selena älskar att sjunga och många tycker att hon sjunger bra och du nästan alla kändisar använder autotune på sina låtar.
Kram Sofia

Fråga/kommentar:
Ni svarade inte på alla frågot ^^ bloggen är bäst ändå <3 på Svar på tal x18
Anonym

svar:
Inte? Jag är ledsen för det, det var inte jag som svarade på frågorna men jag såg att det var en hel del så det var nog rätt enkelt att missa några, och vad kul att du tycker det alltid kul att höra :)
Kram Sofia

Fråga/kommentar:
Parental Guiadance Suggested och Feed The dog samma film eller har jag fel? på Svar på tal x18

Svar:
Japp du har rätt det är samma film :)
Kram Sofia

Fråga/kommentar:
är de ute och festar på en klubb? på Jelena i Muzik i Toronto, Kanada

Svar:
Ja det är de 
Kram Sofia

Fråga/kommentar:
Hon har kik ?! Hon hete SelenaMGomez_920 på Svar på tal x18

Svar:
Jag är ganska säker på att det är en falsk, jag tror inte att Selena ger ut sin kik till sina fans.
Men man kan aldrig vara riktigt säkert 
Kram Sofia

Fråga/kommentar:
kommer Selena att vara naken i Spring breakers:/ på Dagens...

Svar:
Jag är inte hundra men jag tror inte att hon kommer att vara naken
Kram Sofia

Fråga/kommentar
Den officiella hemsidan för "Spring Breakers" har öppnat :) http://www.springbreakersmovie.com/ på Film Festival - Hotell Transylvania - Selena med Jaxon (JB's lillebror)

Svar:
Tack så mycket för informationen :)
Kram Sofia

Fråga/kommentar:
Jag såg precis på aftonbaldet att Selena Gomez och Vanessa Hudgens .. Så står det som rubrik där '' Från helylletjejer till sex och knark'' och att dom har tagit steget från helylle tjejer till sex å knark. Sen så säger Selena '' Självklart vet jag att jag kommer från Disney Channel ger dig ett typ av varumärke och att det sätts en etikett på dig, Och jag vet att jag har yngre fans och det här e en möjlighet för mig å växa. Jag tror det är lite chockerande för dom.'' Sen så att detta känns rätt för henne detta. Därför blir jag lite orolig eftersom Selena är min idol. Och att hon kommer göra filmer som jag inte är tillräcklig gammal för å titta på. Vet du om hon kommer göra barntillåtna filmer mer, Asså jag är 13 å jag gissar att spring preks är 15 års gräns. Jag blir orolig över detta efter som jag har sett upp till Selena väldigt länge nu. Så därför undrar jag ifall du vet nått om detta ? :// på Porträtt bilder för presskonferansen i Toronto, Kanada (8 september)

Svar:
Jag är rätt säker på att hon kommer göra fler barntillåtna filmer, Selena valde just Spring Breakers för att prova något nytt och testa sig själv. Men hon tänker också mycket på sina yngre fans och kommer självklart att göra filmer de kan kolla på också. Jag tror hon kommer fortsätta både göra barnförbjudna och barntillåtna. 
Kram Sofia


3 kommentarer :

 1. Svar till hon som skrev att selena är skit dålig. Asså Selena kanske har haft det värre än vad du tror. Jag vet inte om hon har det. Dessutom gör hon inte allt för å bli känd, hon kanske har blivigt känadre bara för hon är tillsammans med Justin.. Herregud. det kan inte hon råför... Hon blev mer känd bara för många Belibers är avundsjuka dom flesta belibers då. Selena är ung å lever sitt liv som hon själv vill. Å det ( ägaren till bloggen, Vad hon skrev ) är fullständigt rätt. Selena har med gjort rätt mycket mot barn som har cancer eller nått liknade. Hon har oxå vart känd nästan hela sitt liv. Demi är oxå jätte duktig å jätte vacker.. Demi har gått igenom mycket det vet jag.. Å Selena har kanske inte gått igenom lika mycket, Men Selena och Demi är väldigt goda personer å det finns inget å klaga på. Demi är känd för sitt sätt, selena är känd för sitt sätt och Justin är känd på sitt sätt.
  Sen om du nu är så himla '' svartsjuk'' på henne, Å klagar över hennes liv å det.. Så kan du gå och hitta på nått annat istället. Hon har inte gjort dig nått som gör så du måste klaga på henne -.-' Man ska inte döma nån för man har lärt känna den !!

  SvaraRadera
 2. kan du nårgra andra jelena noveller .. skulle vatt gulligt om du skriv dom i bloggen :D

  SvaraRadera
 3. Kan ni länka till min blogg?

  SvaraRadera

Här kan ni kommentar om inlägget! Allt kränkande eller elakt tas bort.