24 juli 2012

Justins romantiska fest och tal för Selena fick henne till tårar

Justin tog Selena ut för hennes födelsedag efter Teen Choice Awards den 22 juli och vi har nu exklusiva detaljer om deras romantiska fest!

Selena Gomez blev 20 år gammal söndagen den 22 juli och efter hon och pojkvännen Justin Bieber visades på Teen Choice Awards, tog han henne till en födelsedagsfesten han hade planerat för henne på Il Cielo i Beverly Hill.

Ett ögonvittne av kvällen säger HollywoodLife.com uteslutande "Justin såg till att alla på Il Cielo behandlad Selena som en prinsessa i natt. Han var verkligen underbar om det. Du kan se att hennes födelsedag middag betydde mycket för honom. "

Det betydde så mycket för honom att han planerat menyn och dekorationer! "Det var rosenblad på borden, som var Justin idé. Han är riktigt romantisk. Festen hölls i det inre rummet och var mycket intim. Det var omkring 30 gäster. Det fanns gott om mat att välja mellan bland annat grillad bläckfisk, babyspenat med skivade päron, getost och kanderade valnötter, hemgjord pappardelle med hummer, grillad lax och grillad rib-eye steak "vår källa avslöjar.

Vår källa säger att Justin presenter inte stanna vid planeringen av måltiden. "Justin höll ett tal som förde tårar Selena. Det var i grunden om hur underbart och exceptionella Selena är och alla stod upp och applåderade. Det var mycket söt, "den ögonvittne fortsätter," Det var en vacker tårta för Selena tillsammans med en rad olika desserter som Tiramisu, sorbet, och Apple tårtor. "

"Justin såg ut som att han är bara handlöst förälskad i Selena", vår källa säger, vilket var tydligt av mängden omtanke och omsorg han satte in på kvällen. Hur sött!
-Hollywoodlife



2 kommentarer :

Här kan ni kommentar om inlägget! Allt kränkande eller elakt tas bort.