1 juni 2012

Selena börjar med sitt fjärde album

Selena Gomez paus från musiken verkar inte fungera, hon arbetar redan på ett nytt album och ska även enligt rapporten släppa en ny musikvideo. Innan du ser fram emot för mycket, det kommer att bli hennes 4:e singel från When The Sun Goes Down. Även om ingen officiell låt har utsetts, ryktas det att vara "My dilemma".
Inget datum har givits för när videoinspelning kommer att hända, men vi kan anta att det kommer att bli snart innan Selena gör sin nästa UNIGEF uppdrag. Nyligen släppte hon även den andra musikvideon till "Hit the Lights", som var hennes senaste singel hittills.

- selenagoomezz

1 kommentar :

  1. JA!!!! jag älskar hennes låtar grymt att vi får mer musik av henne! Men kommer det vara helt nya låtar på 4:de albumet? Hoppas nästa singel och video blir my dilema det är skit bra! Jag har märkt att både du och jag tycker där är svårt att hitta en bra youtube version av my dilema, jag har bara hittat en som är äkta och som har bra ljud. Det är den som båda har engelsk och kinesisk text och en bild på selena med en kaffe kopp i handen. Det har bäst ljud och är den riktiga verisionen.

    SvaraRadera

Här kan ni kommentar om inlägget! Allt kränkande eller elakt tas bort.