20 januari 2012

Tävling!

Tävlingen är avslutad nu!
Nu har jag funderat över tävlingen och nu vet jag hur den ska vara! Instruktioner finns på bilden nedan! Så tävla  nu!!
PS. För större chans att vinna skriv om tävlingen i din blogg!
Länk till tävlingen --> http://sellyg92.blogspot.com/2012/01/tavling.html

























6 kommentarer :

  1. alltså, jag är lite efter. men vad vinner man? (a)

    SvaraRadera
  2. Okej, min favorit kändis är Ulrik Munther. Det är väldigt svårt att förklara varför man har någon som idol, men jag ska försöka.

    Jag ser upp och inspireras mycket av Ulrik.
    För det första - han skriver väldigt meningsfulla texter som verkligen förmedlar något. Som i te.x. låten ''Life''. Han säger att man ska ta vara på livet och inte tänka på mycket på framtiden så att nuet komma åt sidan. Utan att man ska försöka ha roligt nu, medan man kan.
    För det andra så vågar han vara sig själv. Han går runt med sina gubbkepsar och hattar och trivs med det. Han bryr sig inte så mycket om vad andra tycker och det beundrar jag. Att han vågar köra sitt eget race.
    Sen så är det ju bara ett plus för hans vackra utseende och hans underbara humor.
    Sedan jag började lyssna på Ulrik i sommars så har jag gått från att ta åt mig vad alla säger om mig till att inte bry mig så mycket. Ulrik har gett mig stöd genom hans musik och har hjälpt mig väldigt mycket. Han har verkligen påmint mig att jag lever bara en gång och varför ska jag gå runt och vara olycklig och ledsen för vad alla säger om mig? Varför inte ha roligt nu och inte bry mig om vad de säger om mig?

    (Jag har försökt förklara varför Ulrik är min favorit kändis nu, men jag vet inte om det blev så bra. Nu håller jag bara tummarna!)

    SvaraRadera
  3. Min favorit kändis är Demi Lovato för att hon är en stark före bild som visar att man kommer att få problem på vägen till allt men man kan alltid hitta lösningar, hon har visat att man får även vara svag ibland och att man är starkast när man låter sig vara svag, hon visar att även om man har diabetes, eller ätstörningar eller vad som helst så kan man fortfarande vara sig själv och att man måste fortsätta vara stark. Hon är även min favorit kändis för att hon har styrka att komma tillbaka efter sin rehab när hon fortfarande är så ung, hon visar världen att man inte gömma sig från sina problem de hinner ikapp en iallafall..


    Okej jag har typ försökt berätta varför Demi är min Favvo!! Håller tummarna!!<3

    SvaraRadera
  4. Asså när avslutas tävlingen??

    SvaraRadera
  5. min kändis är selena gomez jag älskar dig selena gomez jag kan inte leva utan dig<3<3

    SvaraRadera

Här kan ni kommentar om inlägget! Allt kränkande eller elakt tas bort.