29 juli 2011

Justin är bortom söt när du tar hans tjej ut till en speciell middag på en av Hollywoods finaste japanska restauranger!


Justin är bortom söt när du tar hans tjej ut till en speciell middag på en av Hollywoods finaste japanska restauranger!

Justin tog sin flickvän Selena Gomez till en stor middag för hennes födelsedag den 22 juli i Geisha House i Hollywood - och vi har den exklusiva inforamtionen om vad de beställt och alla deras handdator!

Justin, 17, och Selena, 19, hade massor av mat framför sig och kunde inte dölja sin kärlek genom måltiden.

"Justin och Selena var bara bedårande när de firade sin födelsedag på Geisha House på fredag ​​kväll," ett ögonvittne berättar till HollywoodLife.com exklusivt. "De verkade verkligen glad och helt förälskad. Medan de åt middag, matade Justin henne en Hollywood-sushi rulle, som är en rulle med krabba, avokado och tempura gurka. De hade också Marilyn Monroll, som är en rulle med räkor tempura, avokado och kryddig sås. De delade också den inglasade korta revben och grillad Alaskan lax teriyaki ".

"Till efterrätt delade de tempura grönt grädde iste. Den hade tre ljus i den, och alla sjöng "Happy Birthday" till Selena, inklusive Justin. Just innan hon blåste ut ljusen, sade Justin "Make a wish!" Och hon log. Efter att hon blåste ut ljusen, lutade Justin över och kysste henne på läpparna. Det var super sött! "

"De är båda verkligen jordnära och väluppfostrade. De kompletterar verkligen varandra. "

Vad tror du, Bloggläsare - var det Justin & Selenas mest romantiska dag någonsin?

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Här kan ni kommentar om inlägget! Allt kränkande eller elakt tas bort.